Om Fotogenica

Historia.

 

Fotogenica är ett företag som har varit aktivt sedan 2003. Under alla dessa år har vi fotograferat tusentals personer. Allt från nyfödda små bebisar till gammelfarmor och gammelfarfar. Familjer är vår största målgrupp, men även yngre förmågor med modelldrömmar, både killar och tjejer, har skapat sin modellportfolio hos oss. Många kommer hit med sin käraste och fotograferar sig tillsammans som ett par. Gravida kvinnor har även skapat underbara minnen från sin graviditet med stämningsfulla bilder på sin vackra gravidmage hos oss på Fotogenica.

 

 

Studion.

 

Vår fotostudio är utrustad med en modern  blixtuppsättning. Vi har även en specialbeställd fotobakgrund som sträcker sig till nästan fyra meter på bredden. Det gör att vi kan ta emot större grupper och få rum med alla på en och samma bild. Vi har fattat tycke för Nikon och arbetar med det bästa från Nikons objektiv och kameradjungel. Hos oss får man alltid de digitala högupplösta bilderna med sig hem i och med köpet. Rättigheterna på bilderna övertas av dig som kund.

 

 

Smink.

 

Vill man bli sminkad av en professionell makeup artist innan fotograferingen har man hamnat rätt om man bokar en tid hos oss på Fotogenica! Priset för en sminkning är 400 kr / person. Självklart lyssnar vi på dina önskemål gällande färg och stil. Vi kan rekommendera alla att bli sminkade innan fotograferingen. Vi har under årens lopp fått väldigt bra feedback från alla som har suttit i våra sminkstolar. Vi har självklart höga krav på våra make up artister! Effektivitet, lyhördhet och hygien är något som står högt i prioritet. Här är det bara proffs som jobbar med smink.

 

 

 

Välkommen till oss på Fotogenica!

 

Fotograf i Norrköping             ¦            Lindövägen 17 i Norrköping             ¦            info@fotogenica.se             ¦            011 - 40 00 650             ¦            www.fotogenica.se